Over Qi Balance

Qi Balance is een solopraktijk voor Healing en Massage, opgericht en geleid door Luc Daems (1961). Luc heeft zijn praktijk geopend in 2009.
Qi staat voor universele energie die in en door alles en iedereen stroomt, Balance voor de balans tussen yin en yang en lichaam en geest. Qi Balance richt zich op het geven van lichaamsbehandelingen voor diverse doelgroepen waarbij de levensenergie in het lichaam weer geactiveerd en in balans gebracht wordt.

“Ik was meer dan twintig jaar werkzaam in de techniek toen ik besloot een andere weg in te slaan op mijn levenspad. De techniek bracht niet meer de energie die een beroep tot een uitdaging maakt, en in 2007 besloot ik mijn passies stoelmassage, hot-stone massage en het beoefenen van Reiki beroepsmatig vorm te geven.
Ik volgde verschillende opleidingen op het gebied van massage en energetische behandelmethoden en neem nog regelmatig deel aan cursussen en workshops om mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden.
In 2006 ben ik gestart met de opleiding Tuina, Chinese Medische Massage. In 2009 heb ik mijn studie succesvol afgesloten
.

Mij sterke kanten zijn integriteit, intuïtie en inlevingsvermogen. Deze eigenschappen vormen een betrouwbare basis in de omgang met cliënten”.

Qi Balance is gevestigd te Maastricht en werkt samen met zelfstandige masseurs en therapeuten verspreid over Zuid-Limburg.