Praktijk voor Healing en Massage

Gastenboek

Op deze plek kunt u uw ervaringen delen met anderen. Om een bericht te plaatsen dient u zich vooraf te registreren. Na registratie ontvangt u een wachtwoord dat u naar behoefte kunt aanpassen. Met dit wachtwoord kunt u inloggen en uw bericht plaatsen.

luc daems

http://www.qi-balance.nl

Sinds 2009 voer ik een praktijk in healing en massage waar ik zowel therapeutische als ontspannende behandelingen geef. Ik richt me op lichaamsbehandelingen waarbij de levensenergie geactiveerd en weer in balans gebracht wordt.

View more posts from this author
2 thoughts on “Gastenboek
  1. Grace

    Al een paar jaar kom ik bij Luc in de praktijk en ben een tevreden vaste klant. Of het nu om een ontspanningsmassage gaat of om een gerichte behandeling voor het een of ander, voel me altijd beter als ik weer naar huis ga. Kan zelf of in overleg met Luc bepalen welke behandeling ik wil. Hij staat open voor suggesties en heel belangrijk voor mij is dat ik me prettig voel tijdens een bezoek aan Qi Balance.

     
  2. ep2015

    Not only is Luc an excellent massage therapist but also an excellent person. I definitely suggest him either you want just a relaxation massage or your body/mind gives you complaints.

     

Geef een antwoord