Stoelmassage

stoelmassage
STOELMASSAGE

Stoelmassage wordt uitgevoerd op een speciaal ontworpen, ergonomische stoel. De massage werkt ontspannend en preventief bij werkgerelateerde klachten als RSI, hoofdpijn en spierspanning. Tijdens de massage worden hoofd, nek, schouders, rug en armen behandeld. De massage vindt plaats over en door de kleren en duurt vijftien tot dertig minuten.

Doordat de massage over en door de kleren wordt gegeven is ze voor iedereen makkelijk toegankelijk.

 Voor particulieren.
Voor stoelmassage aan particulieren kunnen wij u thuis bezoeken of kunt u een afspraak maken voor een massage in onze praktijk.

 Voor bedrijven.
Op locatie.
Veel mensen werken langdurig in dezelfde houding en voeren vaak repeterende bewegingen uit. Dit kan leiden tot klachten als spierpijn, hoofdpijn en RSI (Repetitive Strain Injury). Door middel van stoelmassage is het mogelijk om dit te voorkomen en te verhelpen. Qi Balance verzorgt stoelmassages in uw bedrijf.

Voordelen van stoelmassage voor de werkgever:

– Afname van het ziekteverzuim

– Vergroting concentratievermogen tijdens werk, hetgeen de prestaties positief beïnvloedt

– Motivatie voor het werk neemt toe

– Het versterkt de sfeer binnen de organisatie

– Stoelmassage is onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar

 Tijdens een bedrijfsfeest.

Verras en verwen uw personeel met iets unieks op uw bedrijfsfeest. Met een enthousiast team van masseurs verzorgt Qi Balance heerlijke stoelmassages voor iedereen op uw bedrijfsfeest.

 Op beurzen en evenementen.
Trakteer de bezoekers van uw beursstand of evenement op een moment van ontspanning. Een pas op de plaats in deze gehaaste tijd.

Qi Balance zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw bedrijf.