Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage wordt uitgevoerd met manuele massagetechnieken en aromatische olie en is er op gericht om lichaam en geest te ontspannen.

Persoonlijke aandacht, een warm contact en een rustgevende omgeving zijn de bepalende ingrediënten voor een geslaagd ontspannings(k)uurtje. De massage is geschikt voor iedereen die graag even “de boel de boel” laat en even lekker tot rust wil komen.

Op de huid wordt een heerlijkgeurende etherische olie aangebracht. De massage begint met oppervlakkige effleurages om de geest te helpen ontspannen. Vervolgens worden deze afgewisseld met lichte knedingen en Tui-Na technieken (zie Tui-Na Massages). Zo worden de spieren losgemaakt en de bloedsomloop en de energiestroom bevorderd. Op verzoek kan de massage aangepast worden aan de persoonlijke wensen en voorkeuren van de klant. U kunt kiezen voor een volledige lichaamsmassage of voor bepaalde gedeelten.

Tijdens de massage wordt aandacht besteed aan de ademhaling. Door de ademhaling te verplaatsen naar het bekken wordt de aandacht verlegd van de ratio naar het lichaam. Zo stapt men uit het denken komt men weer bij zijn eigen gevoel. Zo’n geleide meditatie zorgt voor een diepe ontspanning.

Naar keuze wordt er zacht achtergrondmuziek gedraaid en eventueel wierook gebrand.

Een Manuele Massage brengt lichaam en geest weer in evenwicht.